Търсене
Изтекла обява!

По договаряне
Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ®

Машини, промишлено оборудване
Публикувано преди 1 месец
363 прегледа

По договаряне
Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ®

Машини, промишлено оборудване
Публикувано преди 1 месец
363 прегледа

Описание

. Технология BIO CLEANER. е най-добрата технология за пречистване на битови отпадни води. Тя е разработена и патентована от чешки учени, а производител на тези пречиствателни станции е чешката фирма Envi-pur. Това е технология, която не изисква никаква поддръжка и пречиства отпадните води без да се добавят никакви консумативи. Пречиствателни станции BIO CLEANER имат издадени всички сертификати за качество както на самата технология, така и на всички останали компоненти , участващи в технологичния процес на пречистване в цялата система. Това са Европейски сертификати, издадени от оторизираниза това институции и лаборатории и са абсолютна гаранция за качествата на тези пречиствателни станции.
За България основен вносител на пречиствателни станции BIO CLEANER е българската фирма Ейч Джи Енд Сонс ЕООД, която е оторизиран представител на фирма Envi-pur за страната и притежава сертификат за монтаж и гаранционно обслужване на съоръженията. Поради големия интерес към съоръженията фирма Ейч Джи Енд Сонс ЕООД се стреми да поддържа непрекъснато налични количества и е в състояние да отговори на всички изисквания на своите клиенти. Фирмата успява да покрие като дистрибуция цялата страна и през последните години е монтирала и пуснала в експлоатация стотици пречиствателни станции.
За повече информация и подробна оферта от фирмата вносител: http://hg-sons.com/

Допълнителна информация

Състояние: Ново
Вид сделка: Продажба
Доставката се поема от: Продавача

YouTube видео

В. Георгиев's profile

В. Георгиев
В. Георгиев Регистриран от 1+ година Последно на линия: 2 дни
Описание на продавача Представител на чешката фирма производител за България е българската фирма Ейч Джи Енд Сонс , която успява да покрие цяла България и доставя пречиствателни станции до всяка точка на страната. В последните 10 години са поставени стотици малки индивидуални пречиствателни станции Envi pur с технология BioCleaner® на територията на България, които са доказали своите качества и надеждност на работа. Варна, България

Свържи се с В. Георгиев (продавач)

  Тази обява е изтекла, не можете да се свържете с продавача.
  За да се предпазим от забранени дейности, може да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Други обяви от този потребител

  Коментари и оценки

  Все още няма коментари или оценки към тази обява

  Информация за потребителя Детайли

  В. Георгиев
  В. Георгиев
  22 публикувани обяви
  Професионален продавач
  Регистриран от 1+ година
  Последно на линия: 2 дни
  Свържи се Всички обяви
  Влезте, за да изпратите съобщение на продавача.

  Детайли за местоположението

  Http://hg-sons.com, Варна, България

  Предпазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не се срещнете с продавача, не видите подписан договор за покупка. Никой сериозен частен рекламодател не иска авансово плащане, преди да се срещнете. Получаването на имейл със сканиран ID не означава, че сте идентифицирали подателя. Правите това на място, при подписване на договор за покупка.
  Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ®
  По договаряне Envi pur пречиствателни съоръжения BIO CLEANER ® by В. Георгиев