Търсене

По договаряне
Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради

Машини, промишлено оборудване
Публикувано преди 4 седмици
49 прегледа

По договаряне
Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради

Машини, промишлено оборудване
Публикувано преди 4 седмици
49 прегледа

Описание

Фирма Ейч Джи Енд Сонс предлага на българския пазар пречиствателни станции за отпадъчни води на чешката фирма Envi pur . Това са модерни пречиствателни системи с аеробно биологично пречистване в един съд. Технологията е нов тип билологично пречистване, при което не се образува активна тиня и не се налага често изпомпване и почистване. Тази технология е дело на чешки учени и е патентована от фирма Envi pur вече на три континента. Пречиствателните станции Envi pur с технология BioCleaner® са тествани и сертифицирани от специализирани Европейски лаборатории и притежават всички необходими сертификати, доказващи отличните качества на пречистената вода.
Пречиствателните станции с технология BioCleaner® са много подходящи при строителство на сгради в райони без централна канализация. Те нямат нужда от специално проектиране, защото са готов продукт и монтажът им е лесен и безпроблемен. Иновативната технология на пречистване прави тези пречиствателни станции много практични поради липсата на разходи за поддръжка и необходимост от непрекъснато добавяне на консумативи. Именно затова те са много подходящи за хотели и сгради, в които живеят повече собственици на жилища.
Разнообразието на модели дава огромни възможности за избор в зависимост от броя на жилищата и капацитета на самата сграда. Тяхната икономичност и модерен начин на управление с високотехнологично табло, което се поставя в сградата или извън нея, ги прави отлично решение на проблема с липса на канализация в много райони .
За повече информация, снимков и видеоматериали, може да посетите сайта на фирмата представител за България: http://hg-sons.com/

Допълнителна информация

Състояние: Ново
Вид сделка: Продажба
Доставката се поема от: Лично предаване
Състояние: Ново

YouTube видео

В. Георгиев's profile

В. Георгиев
В. Георгиев Регистриран от 1+ година Последно на линия: 1 седмица
Описание на продавача Представител на чешката фирма производител за България е българската фирма Ейч Джи Енд Сонс , която успява да покрие цяла България и доставя пречиствателни станции до всяка точка на страната. В последните 10 години са поставени стотици малки индивидуални пречиствателни станции Envi pur с технология BioCleaner® на територията на България, които са доказали своите качества и надеждност на работа. Варна, България

Свържи се с В. Георгиев (продавач)

  Трябва да влезете или да регистрирате нов акаунт, за да се свържете с потребителя.
  За да се предпазим от забранени дейности, може да проверим вашето съобщение, преди да бъде препратено до получателя и, ако е необходимо, да го блокираме.

  Други обяви от този потребител

  Коментари и оценки

  Все още няма коментари или оценки към тази обява

  Информация за потребителя Детайли

  В. Георгиев
  В. Георгиев
  29 публикувани обяви
  Професионален продавач
  Регистриран от 1+ година
  Последно на линия: 1 седмица
  Свържи се Всички обяви
  Влезте, за да изпратите съобщение на продавача.

  Детайли за местоположението

  Варна, България

  Предпазете се!

  Никога не плащайте депозит в банкова сметка, докато не се срещнете с продавача, не видите подписан договор за покупка. Никой сериозен частен рекламодател не иска авансово плащане, преди да се срещнете. Получаването на имейл със сканиран ID не означава, че сте идентифицирали подателя. Правите това на място, при подписване на договор за покупка.
  Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради
  По договаряне Пречиствателни системи за отпадни води Envi pur за жилищни сгради by В. Георгиев